UPDATE CORONA-MAATREGELEN

Een perfecte wagen voor de stoere papa's onder ons!

7/06/2019

De nieuwe Ford Focus Active verenigt de veelzijdigheid van een SUV met de toonaangevende rijervaring van de Focus.

De Ford Focus Active is verkrijgbaar als een ruime vijfdeurs en Clipper en onderscheidt zich door zijn robuuste koetswerkdesign, zijn hogere bodemvrijheid en zijn specifieke chassisafstelling. Hierdoor wordt het toonaangevende rijgedrag van de Focus aangevuld met off-road capaciteiten en krijgt hij een hogere rijhouding die de bestuurder meer zelfvertrouwen geeft voor stads- en snelwegritten.

De capaciteiten op ruwe wegen werden ten aanzien van voorgaande versies verbeterd met de inschakelbare rijmodi ‘Slippery’ en ‘Trail’ Het ruime, praktische en geraffineerde interieur ondersteunt de actieve levensstijl van avontuurlijke gezinnen.

De actieve levensstijl van het groeiende aantal SUV- en cross-over klanten wordt bovendien ondersteund door de bijkomende standen ‘Slippery’ (glad) en ‘Trail’ (onverhard) van de te selecteren Drive Modes-systeem van de Focus Active en door de standaard dakrails om fietsen en sportuitrusting te vervoeren.

Op motorvlak kan hij beschikken over geavanceerde krachtbronnen* zoals de krachtige en zuinige 1.0 en 1.5 EcoBoost-benzinemotoren met vermogens tot 182 pk en de 1.5 en 2.0 EcoBlue-diesels met vermogens tot 150 pk. Alle motoren worden gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak of een achttrapsautomaat.

Eveneens van de partij zijn de geëvolueerde versies van de geavanceerde rij-hulpsystemen die eerder dit jaar werden voorgesteld op de volledig nieuwe Focus: Fords Adaptive Cruise Control, Adaptive Front Lighting-systeem en Active Park Assist.

De Ford Active Familie

Onze Active-familie biedt klanten cross-overs met een aantrekkelijke SUV-stijl”, verklaarde Roelant de Waard, vicepresident Marketing, Sales & Service bij Ford of Europe. “De volledig nieuwe Focus Active ziet er niet alleen fantastisch uit, zijn specifieke onderstel en nieuwe inschakelbare rijmodi verzekeren ook uitstekende off-road capaciteiten voor gezinnen die graag de platgetreden paden verlaten.” De volledig nieuwe Focus Active is het derde model in Fords nieuwe cross-over familie, nadat de constructeur eerder dit jaar de volledig nieuwe Fiesta Active en de nieuwe KA+ Active lanceerde.

Bekijk de Ford Focus ActiveBoek een testritBezoek onze showroom


  • Deel dit bericht op Social Media
Nieuws

Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen